TR TR
en EN
ru RU
9000 TRY
9000 TRY
İlk depozito için
ŞİMDİ AL

Brezilya - Güney Kore

Mostbet: Brezilya - Güney Kore. Arifesinde


mostbetr.com ile birlikte 2022 Dünya Kupası son 16 maçı duyurusunu dikkatinize sunuyor.

2022 Dünya Kupası 1/8 finali kapsamında Brezilya ve Güney Kore milli takımları arasında 974 numaralı stadyumda oynanacak karşılaşmayı bekliyoruz.

BREZİLYA - GÜNEY KORE

5 ARALIK PAZARTESİ, 21:00 STADYUM 974, DOHA. BAŞ HAKEM — CLEMENT THURPIN (FRANSA).

Genel olarak  Brezilya , Dünya Kupası'nın favorilerinden biri statüsünde, ek göstergelere göre, grubunu 2022 Dünya Kupası play-off'larına da ulaşan İsviçre milli takımının önünde, beklendiği gibi kazandı. Seleção, Kamerun'a karşı son grup maçını Abubakar'ın geç bir golü sayesinde 0-1 kaybetti, ancak bu yenilginin birkaç mantıklı açıklaması var.

İlk olarak, turnuva açısından bakıldığında, Brezilyalılar dünya şampiyonasının 1/8 finalinde yer almayı çoktan garantilediler, böylece daha büyük bir rotasyona katılarak fiziksel durumlarını turnuvanın bir sonraki aşaması için koruyabilirler (hatta İsviçre son turda Sırplara karşı bir gol daha atarsa, Tite takımı liderliği kaybeder). İkincisi, Neymar, Danilo ve Alex Sandro'nun sakatlık faktörü göz ardı edilemez, ancak ilk ikisi önümüzdeki maça hazır olmalı.

Güney Kore milli takımı, Katar Dünya Kupası'nda rakip olarak Portekiz, Uruguay ve Gana ile karşılaşarak ölüm grubuna girdi. Neredeyse hiç kimse Son Heung-min ve şirketini şansla terk etmedi, ancak üçüncü turda Portekiz'e karşı kazanılan galibiyet ve ikinci yarıdaki bir gol sayesinde Koreliler sansasyonel bir şekilde 1/8 finaline yükseldi. H dörtlüsünde ikincilikten dünya şampiyonluğu.

Ama dürüst olalım: Güney Kore milli takımının Brezilyalılarla oynayacağı maçta güvenebileceği tek şey atılan bir gol. Tite'ın tarafının Asya'dan gelen zayıf takımlara karşı olası bir yenilgisi, tam bir başarısızlık olarak görülürken, Koreliler zaten herkesi hoş bir şekilde şaşırttı ve yaklaşan play-off karşılaşmasına zerre kadar baskı olmadan yaklaşabilirler. Dünyanın en güçlü takımlarından birine karşı oynayacaklar.

Tite'nin koğuşları yaklaşmakta olan karşılaşmanın favorileri. Örneğin, Brezilya'nın galibiyeti 1.33 oranında sunulurken, Kore'nin potansiyel başarısı 10.93 olarak tahmin ediliyor. Beraberlik olasılığı 5.44'lük bir katsayı ile temsil edilir.

Bunlar en iyi oyunlar. Uzmanlarımız memnun. resmi takım mostbetr. Giriş https://mostbetr.com/

 

0 0)
İnceleme ekle
9000 TRY
9000 TRY
İlk depozito için
ŞİMDİ AL
İndir:
Şimdi ilk yatırımınıza özel
9 000 ₺ + 250FS bonus hediye!