TR TR
en EN
ru RU
9000 TRY
9000 TRY
İlk depozito için
ŞİMDİ AL

Brezilya - İsviçre

Mostbet: Brezilya - İsviçre. çatışma tarihi


Mostbetr.com, Mostbet Turkey ile birlikte, bugün Katar'da gerçekleşen Dünya Kupası'nda oynayacak takımların maçlarının geçmişini dikkatinize sunuyor.



Kelimenin tam anlamıyla bugün, turnuvanın ana favorisi Dünya Şampiyonası'ndaki ikinci maçını oynayacak. Brezilya milli takımı İsviçre ile oynayacak ve Mostbet Turkey, Selesao'ya 1.50 galibiyet oranı veriyor. Bununla birlikte, Brezilyalıların bu kadar kendine güvenen kayırmacılığından şüphe etmek için nedenler var.


Dünyada Brezilya milli takımıyla resmi maçlarda karşılaşan ve yenilmeyen çok az takım var. Bunlardan biri, Dünya Kupası'nda Brezilyalı Selesao'ya karşı iki kez forma giyen ve ilk bakışta mütevazı olan, kendi duvarlarının bile yardımcı olamadığı İsviçre milli takımı.

Brezilya, çok azı insanlık tarihindeki en kanlı kıyma makinesi tarafından yok edilen savaş sonrası ilk Dünya Kupası'na ev sahipliği yaptı. Brezilyalılar sadece favori değildi: kaderine terk edilmiş bir takımdı. O zamanlar, milli takımda zaten epeyce yıldız vardı, ev sahibi takımın durumu, maçların uçmadığı, ancak buharlı gemilerle geldiği bir çağda kıyaslanamayacak kadar daha önemliydi (savaş öncesi üç dünya şampiyonasından ikisi ev sahibi takım kazandı), tribünlerin desteği uluslararasıydı - Rakiplere karşı geçit töreni Seremoni ve ilk zafer için başka ne gerekiyor?

Sonuç olarak Brezilyalılar galibiyette o kadar ileri gitti ki, "alabildiğiniz kadar gol atın, istediğiniz kadar gol atalım" ifadesi Brezilya sistemi olarak anılır oldu. Son iki takımın üçüncü ve dördüncü olmasına rağmen Meksika 4-0, İspanya 6-1 ve İsveç 7-1 tamamladı. Ancak ilk grup aşamasında takımlar "tarafsız" 2:2 oynadı. Evet ve buna önemsiz demek zordu: Turnuvanın katı formülü, yalnızca grubun galibinin geçmesine izin verdi, bu beraberlik nedeniyle Brezilyalılar Yugoslavların zaferi için oynamak zorunda kaldı. Sebebi ne?

Franco Andreoli, İsviçre'yi 1950 Dünya Kupası'na götürmesine rağmen (daha önce veya daha sonra hiç kimseye koçluk yapmamıştı), otuz beşinden altmışların ortalarına kadar hala Carl Rappan seviyesindeydi. Büyük Avusturyalı taktikçi, İtalyan catenaccio'nun prototipi haline gelen "cıvata" adlı bir plan icat etti. Rappan'a göre bu, savunma hattının gerisindeki özel bir oyuncu tarafından telafi edilmeliydi. Karl'ın kendisi böyle bir oyun modelini "pısırıklar için bir plan" olarak adlandırdı: Çoğu takım iki defans oyuncusu ile oynadığında, Rappan bu bölgeyi aynı anda dörde böldü: üç defans oyuncusunun (artı üç orta saha ve üç hücum oyuncusu) arkasında, hemen " lakaplı bir adam oldu. özgürlük” .

Yenilikçi bir koçun çalışması sayesinde İsviçre, bugüne kadar ayakta kalan rekor bir seviyeye ulaştı. Rappan, barda 1938 ve 1954 Dünya Şampiyonalarının çeyrek finallerini kazandı. 1950 Dünya Kupası'nda playoff olmadı - dört grubun galipleri sadece ayrı bir grupta madalya oynadı - ancak sonuçlara göre İsviçre turnuvanın altıncı takımı oldu.

Karl'ın tek bir kusuru vardı: o... bir Naziydi. İş yeri hakkında söylenecek başka ne var: İsviçre, Avrupa'da eski bir NSDAP üyesinin 1945'te işini bile kaybetmediği neredeyse tek yerdi. Herhangi bir beladan kaçınmak için Brezilya'ya yelken açmamış olması mümkündür. Carl, 50. Dünya Kupası öncesinde milli takımdan ayrıldı ve neyse ki İsviçre'de düzenlenen 54. Dünya Kupası öncesinde geri döndü.

Tarafsızların özel, çok savunmacı planı, aynı antrenman hızında tüm turnuvayı kazanacak olan Ademir, Zizinho ve diğer top sihirbazlarını bir keresinde şok etmişti. Sadece kazananın geldiği bir durumda, Selesao ile savaşma şansı yoktu (herhangi bir takım için bu tür taktiklerle kesinlikle onları gol farkında yenmemek!) Ve İsviçre Yugoslavlara yenildi. Brezilya birinci oldu, ancak şimdiden affedilemez hale gelen ikinci bir hata yaptı. Belirleyici oyunda Uruguay da tüm sihirbazları dizginledi ve galibiyet golünü atmayı başardı...

Brezilyalıların "tarafsızlar" ile ikinci karşılaşması son Dünya Kupası'nda gerçekleşti. Seleção ilk yarıyı kazanarak liderliği ele geçirdi, ancak ikinci yarının başlarında bir köşe vuruşunun ardından ele geçirdiler ve ardından galibiyet golünü atamadılar. Ancak bu, her iki takımın da olaysız da olsa playofflara ulaşmasını engellemedi. Ancak iki takımın gruptan çıkışı maçın bambaşka bir versiyonu.

 

Brezilya'da "tarafsızlara" karşı oynanan dokuz maçta toplam iki mağlubiyet, dört beraberlik ve sadece üç galibiyet vardı. Gol farkı bile çok eşit: 11-9. Bu yanlış rakip!

Mostbet: Bu maçta Brezilya'nın kazanma şansı çok yüksek, bahsimiz onlara olacak.

 

 

0 0)
İnceleme ekle
9000 TRY
9000 TRY
İlk depozito için
ŞİMDİ AL
İndir:
Şimdi ilk yatırımınıza özel
9 000 ₺ + 250FS bonus hediye!