TR TR
en EN
ru RU
9000 TRY
9000 TRY
İlk depozito için
ŞİMDİ AL

Hollanda - ABD

Mostbet: Hollanda - ABD. Arifesinde


mostbetr.com ile birlikte Dünya Kupası grup aşamasındaki maçın duyurusunu dikkatinize sunuyor.

2022 Dünya Kupası maçında Hollanda ve ABD takımlarının  1/8 final etabında karşılaşmasını bekliyoruz.


Hollanda - ABD

3 Aralık Cumartesi, 17:00 Doha, Khalifa Uluslararası Stadyumu. Baş hakem Anthony Taylor (İngiltere).

Zaten 3 Aralık'ta Dünya Kupası'nın 1/8 finallerinin ilk maçı oynanacak. Muhtemelen herkes bu çifti ilk "eleme" maçında görmeyi bekliyordu. Farklı kıtalardan temsilciler, Katar'ın başkentindeki ilişkilere netlik kazandıracak.

Hollanda, Quartet A'da kendinden emin ve tahmin edilebilir bir şekilde birinci oldu. İlk turda Senegal'i (2:0) yendiler, ardından Ekvador ile puanları paylaştılar (1:0) ve son turda ev sahiplerini yendiler. turnuva, Katar (2:0). Gördüğünüz gibi, Louis van Gaal'ın takımı beş gol attı, bunların üçünü yeni yıldız Cody Gakpo kaydetti ve sadece bir tane yediler.

ABD ayrıca, dörtlünün favorisi İngiltere'ye karşı bile tek bir maç bile kaybetmediği grup aşamasını oldukça eşit bir şekilde geçti - 0-0. Amerikalılar ayrıca Galler ile 1:1 berabere kaldı ve İran'a karşı belirleyici bir maçı 1:0 kazandı.

İran için belirleyici gol, en çok beklenen kişi olan Christian Pulisic tarafından atıldı. Ancak aynı zamanda Amerikan milli takımının lideri de yaralandı. Hollanda maçına katılımı söz konusu.

mostbetr.com göre  , Hollanda karşılaşmanın tartışmasız favorisi: Avrupalıların galibiyetinin 1,97 katsayısı ve Amerikan milli takımının galibiyetinin 4,53 katsayısı olduğu tahmin ediliyor. Ana süre berabere kalırsa, böyle bir olayın göstergesi 3.27'de sunulur.

Hollanda'nın son geçişi, katsayı - 1.44, ABD - 1.74 ile tahmin edilmektedir.


YÜZ YÜZE toplantılar

Bu takımlar resmi maçlarda hiç karşılaşmadılar ama tarihlerinde 4 kontrol maçı var. Hollanda 3 zafer kazandı, Amerikalılar "Turuncu" yu yalnızca bir kez yendi. Ancak bu zaferin çok destansı olduğu ortaya çıktı.

2015'te Hollanda, Johan Cruyff Arena'da ABD'yi konuk etti ve rakiplerini sakin bir şekilde 3-1 yendi, ancak denizaşırı ülkelerden gelen ziyaretçiler inanılmaz bir geri dönüş başardı, son dakikalarda gol attı ve durma dakikalarında galibiyet aldı.

Takımımız futbol haftasını dört gözle bekliyor. Bizimle bahis yapın. Giriş https://mostbetr.com/

 

 

0 0)
İnceleme ekle
9000 TRY
9000 TRY
İlk depozito için
ŞİMDİ AL
İndir:
Şimdi ilk yatırımınıza özel
9 000 ₺ + 250FS bonus hediye!